Origami Kids

Origami

 

 

Origami Doosje - Origami 3D


 

Origami-KidsOrigami Doosje . Hoi allemaal! Sommigen van u gevraagd om een uitleg over hoe hij het origami doosje, papieren doosjes. Ok, hier is het! origami
Dit vak is een begin-intermediair niveau origami-project en het maakt een groot schuilplaats voor kleine schatten. Met een paar dozen, die u kunt gebruiken als de doos waar een en de andere als een deksel aan wrap kleine geschenken.
Controleer of u de richtingen zorgvuldig en ga naar de volgende stap alleen als u zeker weet dat alle voorgaande stappen zijn voltooid correct.
Begin met een perfect vierkant van sober wit papier te typen of te kopiƫren. Zodra u hebt dit model, dan vullen met een gekleurde of gedessineerde papier, indien gewenst. Elke papier dat zwaarder is dan de gemiddelde plaat van notebook papier zou een geschikte keuze.
Uw workspace is net zo belangrijk als het papier dat u kiest. Met het oog op de verwezenlijking van de vouwen sterkste en meest accurate vouwen mogelijk (cruciaal voor het succes van het model) is het zeer belangrijk dat u een harde, vlakke ondergrond beschikbaar te werken. Maak uw kreukt zelfs nog sterker door het draaien van een liniaal of potlood langs elke rand als een u werkt.
De origami box is simpel te maken, en kan gebruikt worden om andere origami stuks. Of belangrijke dingen, zoals snoepjes. Origami vakken zijn zeer nuttig als geschenk dozen en kleine containers. Ze zijn leuk om te doen en een aantal van hen kan heel prachtig. De Koningin van origami doosjes moeten Tomoko Fuse, een aantal van haar boeken hebben een fantastische selectie van origami-kastjes. vliegtuig vouwenOrigami Doosje Hoe te vouwen, Hoe te vliegen

 

 


 

Origami Doosje / Origami 3D / Folding Instructions


De Instructies voor het vouwen: Om dit vliegtuig te vouwen moet u de volgende instructies opvolgen.Aan de linkerkant van het document ziet u het blad ongevouwen in het middelste beeld ziet u de instructies voor hoe u het blad moet vouwen bij het rechter beeld ziet u het resultaat van het vouwen. Na het bekijken en vouwen van alle drie de beelden zou u op de knop Daarna moeten drukken en alle drie de beelden opvolgen. u zult hetzelfde bij elke 3 beelden moeten doen om uw vliegtuig op de juiste manier te vouwen. Met de knop Terug (Rug moet verandert worden naar Terug)kunt u de vorige 3 beelden nogmaals bekijken. Met de knop Begin zal u terug gaan naar de eerste 3 beelden van de document. Met de knop Einde zult u naar de laatste 3 beelden van het document gaan. Als u het Vliegtuig met behulp van de animaties nog steeds niet kunt maken of als u enige twijfels of suggesties heeft, Maak het hier of Verzend het hier.
Tank U te Arseny voor deze tekst
[4]
Victor Torrealba VictorTorrealba


 
 


 
 

Gelieve te posten uw commentaren of suggesties!


Anna - [Nederland - Amsterdam] - [19-Sep-2017]
Het word een goed doosje. alleen kunnen jullie ook een uitleg geven over een vierkant doosje???


Your Coment


 

 
Top 10 Papieren Vliegtuig - Top 10 Boot Vouwen
 .
 

 
 

Array

 
 

Tag Cloud


 
 


[e-mail][Links eXchange] [Google]

contatore visitewebsite counter

Copyright 2007-2020 all rights reserved www.origami-kids.com


Origami Doosje | Origami Vrije Hoe te vouwen Papier Origami Doosje
cornerTOPlist chatspass

Pagerank Anzeige