Origami Kids

origami voor kinderen  | Papieren Vliegtuigjes Vouwen

 

 
Top 10 Papieren Vliegtuig - Top 10 Boot Vouwen []
 
 

Origami | Papieren Vliegtuigjes Vouwen


 

Origami Voor Kinderen

ORIGAMI-KIDS.COM biedt u bijna 50 modellen van aan papier-en vliegtuig en papier Boten geclassificeerd in de volgende categorieën: Jagers, Zweefvliegtuigen, Draaikolk, Het Vallen, Origami Schip, 3D Origami en Vrije Spelen. Is ook omvatten nuttige vluchtuiteinden voor elk ontwerp. Geen schaar, lijm, of vereiste band.Hoe bouw je het beste papier en vliegtuig? Hoe bouw je het beste Origami Boten?
Als u houdt van papier vliegtuigen te maken, u zult houden van Origami-Kids.com. Hier, zult u instructies, animatie ´Stop Motion' en diagrammen totaal VRIJ vinden, om verscheidene modellen van papier-en vliegtuigen en papieren boten te maken met Interactieve 3D animatie om de vliegtuig vouwen, dat begeleidde u, stap aan stap,in de bouw van de modellen.

Er bestaat onenigheid over het beste modelvlieg-tuigje. Een belangrijk punt van discussie is of een vlie-gtuigje een staart nodig heeft of niet. Het meest bekende model is een simpele pijl, die gevouwen wordt door eerst een vel papier in de lengte te vou-wen, en vervolgens de hoeken twee keer om te vouwen Een ander bekend model is de 'DC-03', die wat weg heeft van de B-2 Spirit bommenwerper. De huidige wereldrecordhouder is Ken Blackburn, die in 1998 een vliegtuig vou-wen dat 27,6 seconden lang in de lucht bleef. Hoe te vouwen, Hoe te vliegen en Uiteinden en de technieken van de Vlucht

 

 


 

Categorie []

Video Airplanes
Airplanes Video Gallery


More Paper Airplanes
[Videos][Photos]


Origami Box [Videos][Photos]
Origami Dragon [Videos][Photos]

halloween-nl
halloween-nl


 
We need your Help!
If you liked our Website, Please support us, sharing it on Social Networks! Thanks!
 


 


 


counter gratisGoogle Pagerank Service, Link Exchange, Free Seo Services, More Website Traffic and Seo Webmaster Tool!
[e-mail][Links eXchange] [Google]

contatore visitewebsite counter

Copyright 2007-2020 all rights reserved www.origami-kids.com


origami voor kinderen | Papieren Vliegtuigjes Vouwen
cornerTOPlist chatspass

Pagerank Anzeige